Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Opslagruimte Breda voor oud bedrijf

We hebben nu een opslagruimte Breda gehuurd om alle spullen van mijn oude bedrijf in te stallen. Het is nog al wat, overschakelen tussen twee nieuwe bedrijven. Omdat mijn nieuwe bedrijf nog niet helemaal van de grond is, kan ik nog niet meteen beginnen. Ik had dan ook een opslagruimte Breda nodig om dit allemaal tijdelijk even uit te kunnen zoeken. Ik wist natuurlijk al veel langer dat deze oversteek er aan kwam, dus ik ben goed voorbereid. Ik heb nu een budget om zes maanden lang te werken zonder dat er nog geld binnenkomt. Op zich heb je het dan wel goed voor elkaar. Ik denk dat ik het belangrijk vond om over te stappen omdat ik bij mijn vorige bedrijf niet meer voelde dat mijn passie er in zat, mijn inspiratie. Ik geloof dat dit een teken is om te vernieuwen, want je moet altijd gedreven worden door je eigen inspiratie, je maakt dan de mooiste dingen en ik denk dat je dan ook de scherpste inzichten hebt. Ik hou ook van verandering hoor, dat moet ook gewoon in je karakter zitten. Ik denk dat je, wanneer je je altijd vernieuwt, goed blijft kijken naar wat de markt nodig heeft en door je flexibiliteit kan je daar makkelijk mee omgaan.

sandship-logo-blauw

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.