Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Dankzij stagemax.nl een startersfunctie ict gevonden!

Al een geruime tijd was ik opzoek naar een startersfunctie ict! Ik wilde namelijk een goed betaalde baan vinden waar ik ook nog eens veel kon gaan leren in de praktijk. Met deze vraag in gedachte heb ik bij verschillende bedrijven gesolliciteerd met de hoop dat ik werd aangenomen. Helaas gebeurde dit niet totdat ik terecht kwam op de website stagemax.nl. Via deze website had ik namelijk de mogelijkheid om op een aantal vacatures te reageren. Deze bedrijven waren opzoek naar jonge medewerkers met passie. Uiteindelijk heb ik gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en gereageerd op een aantal vacatures.

Een geweldig hulpmiddel

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat ik in stagemax.nl een geweldig hulpmiddel heb gevonden. Simpelweg omdat ik binnen no time twee sollicitatiegesprekken in mijn agenda had staan. Nog geen week later werd ik bij beide bedrijven aangenomen en ik had zelfs de mogelijkheid om een keuze te maken wat ik te danken heb aan de bovenstaande website. Stagemax.nl heeft namelijk brede connecties en u vind op deze website dan ook honderden verschillende vacatures, in allerlei verschillende segmenten!

startersfunctie ict

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.