Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Mooi drukwerk dankzij drukkerij Kaatsheuvel

Voor mijn net nieuw geopende winkel in de buurt van Kaatsheuvel was ik op zoek naar een drukkerij Kaatsheuvel die voor mooie reclamedrukwerk kon zorgen. Zo dacht ik aan grote reclameborden en flyers, maar ook visitekaartjes leek mij een goed idee. Ik wilde ervoor zorgen dat mijn winkel zo snel mogelijk veel bekendheid kreeg en dat kan je alleen maar bereiken door middel van goede reclame. Nadat ik een gesprek met een van de medewerkers van de Drukkerij Waalwijk, wat overigens een grafische onderneming  is, heb gehad en daaruit veel mogelijkheden zijn besproken zijn de drukkers aan de gang gegaan. Het resultaat was echt verbluffend, vooral het reclamedrukwerk was uitmuntend.  

Zeer tevreden over deze drukkerij

Inmiddels heb ik al meerdere opdrachten aan Drukkerij Waalwijk gegeven, hier weet ik zeker dat er met zorg aan mijn opdrachten wordt gewerkt. Niet alleen voor het late drukken van reclame materiaal maar ook voor andere diensten kan je bij deze drukkerij goed terecht, bijvoorbeeld:
– Ontwerpen
– Drukken
– Printen
– Kopiëren
– Grafisch design

Ook deze keer heb ik mijn drukwerk door Drukkerij Waalwijk laten verzorgen en wederom is het resultaat verbluffend. Doordat er gebruik is gemaakt van full colour is mijn opdracht wederom tot in de puntjes verzorgd.

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.