Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Led kweekverlichting werkt goed!!

Wie had gedacht dat led kweekverlichting zoveel verschil kon maken! Nou, dat is dus mooi zo. Ben nu alweer drie maanden gelukkig met de lampen en het werkt razendsnel, lekker warm, lekker goed kleurtje. Ik ben tevreden! Ben nu denk ik vier jaar bezig en ik word er steeds beter en sneller in. Volgende week ga ik bij een nieuwe locatie kijken, even kijken of het daar wat is om een kweekruimte van te maken. Mijn oude ruimte is wel erg klein en ik wil graag meer planten kweken. Je kan dus van alles kweken he. Zoek maar eens op internet, je bent de hele dag zoet en je wil meteen aan de slag. Mijn handen jeuken in ieder geval als ik er mee bezig ga. Het is echt een goede en rustgevende hobby, ik weet gewoon dat het goed voor mij is. Ik heb het geleerd van mijn broer, die doet het al sinds hij tiener is. Die is ook een kanjer hoor, enorm doorzettingsvermogen. Echt heel fijn om te zien. Daar ken je nog wat van leren, zei mijn vader altijd!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.