Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Yoga workshop op locatie, wat een top idee

Yoga workshop op locatie is een top idee als je graag kennis wilt maken met Yoga. Een vriendin van mij heeft mij uitgenodigd om mee te gaan. Ik heb het hier al eens met haar over gehad maar het kwam er nooit van. Het doen van Yoga leek mij zo erg prettig en fijn maar ik heb nooit de stap genomen. Toen er bij ons in de buurt een Yoga workshop op locatie werd gegeven, liet ik deze kans niet gaan.

Yoga workshop op locatie

Yoga workshop op locatie en leer de basis

Nadat ik de workshop met erg veel plezier heb bijgewoond, wilde ik hier meer in gaan ontdekken. Wanneer je eenmaal onder de knie krijgt hoe het werkt. Dan voel je al wat dit met lichaam en geest doet. Mijn vriendin en ik waren beide erg rustig en ontspannen toen wij onderweg naar huis waren. Wat een leuke ervaring was dit.

Inmiddels volg ik lessen en ik ontwikkel mij erg goed in de technieken. Ik voel mij fitter en ik zit beter in mijn vel. Het doen van Yoga is dus meer dan alleen rek en strek oefeningen! Nu begrijp ik pas echt dat sommige mensen hier beslist de tijd voor nemen.

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.