Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Wil jij lokaal gevonden worden?

Een eigen website in beheer? Landelijk succes geboekt? Maar wil jij ook lokaal gevonden worden? Dat kan!

Bij Regiopromotor ben je dan ook aan het juiste adres wanneer jij graag succes wilt boeken met je website. Kennis en ervaring is hier genoeg waardoor ze vrijwel iedere website onder handen kunnen nemen om deze te laten stijgen in Google. Mijn website heb ik voor een jaar terug gemaakt waar ik, eerlijk gezegd, best trots op ben. Nu dat ik merk dat ik vrij weinig bezoekers naar de website krijg ben ik op onderzoek uit gegaan. De achterliggende gedachtes hiervan is  om ervoor te zorgen dat ik zowel landelijk als lokaal beter ga scoren in Google. Landelijk wordt de website wat dat betreft wel gevonden, echter vind ik het ook belangrijk om lokaal gezien te worden.

logo-rp

Zo heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met Regiopromotor om mijn website nader te bekijken. Hieruit bleek meteen dat de website niet goed ingesteld is op zoekmachines waardoor hij slecht gevonden wordt. Ik heb er dan ook voor gekozen om de website bij hun neer te leggen zodat ze deze kunnen optimaliseren tot een succes.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.