Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Website verbeterd met zoekmachine optimalisatie eindhoven

Mijn website heeft een mega upgrade gehad met de zoekmachine optimalisatie Eindhoven. Dit bedrijf zorgt ervoor dat je gericht bovenaan in de zoekmachines terecht komt. Ik denk dat we allemaal wel beseffen dat Google een monopolie heeft op het gebied van zoekmachines, daarom is het belangrijk dat je daar gevonden wordt. Hoe doe je dit? Ik had geen enkel idee, ik was vooral bezig met netwerken, wat natuurlijk goed is, maar ik merkte dat er organisch niet veel nieuwe mensen op mijn website afkwamen. Dit kwam omdat je mij niet makkelijk kon vinden. Via dit marketing bedrijf ben ik een wederzijds contract aangegaan, ze hebben mij geholpen met het optimaliseren van mijn teksten, zodat het zogenaamd SEO verantwoord is. Dit betekent dat er bepaalde zoekwoorden worden gebruikt waardoor je mijn website makkelijker kan vinden. Ik heb er erg veel aan gehad, ik ben zelfs een stuk wijzer geworden, zodat ik nu zelf ook het een en ander kan doen aan de marketing van mijn website. Het was het waard om een extern bedrijf in te schakelen met expertise op dit gebied. Mijn bezoekersaantallen zijn nu met 30% gestegen, meer dan de afgelopen twee jaar.

websitepromotor-logo

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.