Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Moderne jee-o buitendouches gevonden

Het nieuwe huis waar ik in woon heeft een zwemvijver. Zo’n zwemvijver is een iets natuurlijkere versie van een zwembad en daarom is het handig dat je jezelf goed doucht als je het water uitkomt. Ik vond het nogal vervelend om nat door het huis te lopen richting de douche. De tegels in mijn huis kunnen ook nog eens heel erg glad worden als deze nat worden.

Een moderne buitendouchejeeo_by_lammert_moerman__douche_jeeo_fat_1

Toen ik op internet zocht naar buitendouches kwam ik al snel terecht bij de jee-o buitendouches. Deze jee-o buitendouches zijn mooi gemaakt en staan super mooi in de tuin. Op de website van Bodyfit werden deze jee-o buitendouches aangeboden en daar heb ik een hele mooie gevonden. Ik kon deze zelf niet monteren en daarom vroeg ik me af of dit bedrijf die dienst ook leverde. Na een telefoontje heb ik de douche besteld en zou er iemand komen om deze te monteren.

Op de afgesproken datum kwam de monteur langs met de jee-o buitendouches en ik vertelde hem waar ik deze wilde hebben. binnen een paar uurtjes stond de douche er en deze deed het ontzettend goed. Er moest wel een extra leiding gelegd worden en dit kostte de meeste tijd.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.