Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Mephisto herenschoenen lopen heel goed!

Zelf ben ik sinds een jaar helemaal fan van Mephisto herenschoenen. Ik heb namelijk nogal moeilijke voeten waardoor veel schoenen ervoor zorgen dat ik snel blaren of andere ongemakken krijg, maar bij dit merk heb ik nergens last van. En het beste is, ze zien er nog mooi uit ook. 

Kwaliteit

Mephisto herenschoenenDe kwaliteit van Mephisto herenschoenen is echt geweldig. Ik heb zelfs nog mijn eerste paar hier staan en die zien eruit alsof ik ze pas een paar keer heb gedragen. Het leer is soepel en daarom loopt het erg lekker. Ik ga binnenkort denk ik weer een nieuw paar kopen speciaal voor de zomer. Dat gaat dan mijn 5e paar worden. En ik weet zeker dat er nog een hele hoop gaan volgen.

Goed geholpen!

De eerste keer dat ik schoenen van ze aanhad, was in Breda bij Van Bommel. Ik werd daar erg goed geholpen en ben voor mijn tweede paar direct terug daarheen gegaan. Daarna ontdekte ik de webshop en sindsdien bestel ik altijd daar mijn schoenen. Het merk is zo consistent dat ik altijd dezelfde maat heb en dus zeker weet dat het goed zit als ik het bestel. Ideaal en zeker een aanrader voor alle mannen!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.