Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Meer informatie over Claudia Zuiderwijk!

Afgelopen maand heb ik mijn eigen onderneming opgericht! Ik heb mijzelf ingeschreven bij KvK en sindsdien is mijn onderneming officieel. Maar natuurlijk wilde ik meer informatie te weten komen over hoe dat ik met KvK samen moest gaan werken. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met Claudia Zuiderwijk! Maar wie is Claudia Zuiderwijk? Nou dit is de voorzitter van de KvK. Zij geeft coaching en begeleiding om ervoor te zorgen dat iemand zijn talent op een goede manier uitbesteedt. Zij wilt mensen laten schitteren en het talent van het persoon erkennen. Deze punten zorgen voor extra committent en dat is heel waardevol voor iedere organisatie/persoon.

Goede tips!

De tips die worden vrijgegeven door de voorzitten van de KvK hebben gewerkt binnen in mijn onderneming. Dankzij deze tips is mijn personeel beter gaan functioneren simpelweg omdat hun committent is gestegen. Wilt u uw werknemers/personeel voorruit helpen dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken. Hier vind u tientallen verschillende tips die van toepassing kunnen zijn in uw onderneming!

Claudia Zuiderwijk

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.