Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Massage op kantoor

Massage op kantoor, ik wil niet anders meer. Wat een heerlijk moment van ontspanning. Helemaal in zeer drukke tijden is het even lekker om op jouw eigen werkplek een ontspannen momentje te kunnen nemen. Zeer ervaren masseurs komen op de werkvloer en geven een drukpuntmassage. Hierdoor ervaren veel medewerkers dat zij meer energie krijgen en beter in hun vel zitten.

Vandaag de dag lijkt ieder kantoor hier wel gebruik van te maken. Zeker nu er bewezen is dat dit ervoor kan zorgen dat de medewerkers hier wat actiever en effectiever worden.

De beste massage op kantoor

Vanaf het moment dat de masseurs van TripleEffect Stoelmassage op ons kantoor komen, zijn de ziektemeldingen enorm afgenomen. Vooral de mensen die vaak last van de rug of hoofdpijn hebben, melden zich minder of helemaal niet meer ziek. Merendeel komt nu graag naar kantoor wanneer zij weer een behandeling kunnen ondergaan.

Voor mijzelf merk ik ook een hele vooruitgang.Omdat ik vaak heel intensief achter mijn computer aan het werk ben, kan ik wel een beetje afleiding tussendoor gebruiken. Een drukpuntmassage helpt hier enorm bij. Na zo een behandeling voel ik mij weer heel erg fit en ontspannen en kan weer rustig aan het werk gaan.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.