Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Lokale internet marketing bureau gezocht

Het hebben van een eigen website vind ik erg leuk. Echter valt het me nogal tegen met de hoeveelheid bezoekers die ik dagelijks op mijn website heb. Ook wel eens een dag ertussen zitten dat ik helemaal geen bezoekers heb. Aangezien ik dit erg raar vind ben ik gaan zoeken naar de reden hiervan. Dit heb ik overigens wel gedaan door te zoeken naar een lokale internet marketing bureau die mij hiermee kan helpen. Dit leidde mij dan ook naar de website van Regiopromotor. Bij hun heb ik een afspraak gemaakt om mijn website onder de loep te nemen en te kijken wat hier de oorzaak van is. Uiteindelijk was het vrij gemakkelijk, ik had namelijk nooit wat gedaan aan het linkbuilden van de website waardoor hij ook niet goed wordt getoond op het internet.

logo-rp

Nu dat ik dit wist ben ik tot het besluit genomen dat hun wellicht mijn website kunnen optimaliseren. Gelukkig werken ze op basis van no cure no pay waardoor ik geen zorgen hoef te maken om de kosten welke hun hanteren. Voorlopig zijn ze wel even zoet maar ik kan niet meer wachten tot mijn website op nummer een staat!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.