Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Leren jasjes dames

Natuurlijk is het dragen van een leren jas erg leuk en ziet er ook nog eens goed uit. Nu dat ik op zoek ben gegaan naar leren jasjes dames om te dragen hoopte ik het op het internet te vinden. In de stad kon ik het namelijk niet vinden of het was niet in de juiste maat verkrijgbaar, vandaar dat ik heb gezocht op het internet.

logo-slide

Door online te gaan zoeken ben ik vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Leathershopdoci.nl. Hier had ik diverse jassen gevonden welke ik maar al te graag wilde hebben. Ook mijn kleur waar ik al een geruime tijd naar zocht hadden ze in het assortiment staan. Aangezien dit het eerste bedrijf is die ik gezien heb wilde ik toch even verder zoeken of dat ik het elders goedkoper kan krijgen. Hoe dat ik het ook gezocht heb, goedkoper als bij hun kreeg ik het niet waardoor ik ervoor heb gekozen om te bestellen.

Binnen twee dagen werd het netjes bij mij bezorgd waardoor ik het meteen heb uitgepakt en met trots draag ik mijn nieuwe leren jas!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.