Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Kantoor Breda huren

Wil je kantoor in Breda huren, dan kan BCSB jou wellicht helpen. Mij hebben zij in ieder geval heel goed geholpen aan een passende kantoorruimte.

Mooi kantoor huren in Breda met behulp van BCSB

BCSB is gevestigd in het mooie stadion van NAC. Hier verhuren zij verschillende kantoorruimtes. Zij hebben ruimtes van verschillende afmetingen beschikbaar. Het fijne is dat hier meerdere bedrijven gevestigd zijn en zij kunnen elkaar vaak met allerlei (kleine) zaken helpen. Dit werkt heel goed.

Beginnende ondernemer

Ik ben een beginnende ondernemer. Ik heb eerst vanuit huis gewerkt, maar dat vond ik niet prettig, omdat de kinderen dan steeds in mijn kamer binnen kwamen. Ik kon dan dus niet rustig werken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere locatie voor mijn kantoor. Een groot kantoor had ik natuurlijk niet nodig. Bij toeval hoorde ik van BCBS. Ik heb gelijk contact gezocht en zij gaven aan een ruimte beschikbaar te hebben. Ik kon nog dezelfde week gaan kijken en toen ging het allemaal snel. Het was namelijk de perfecte ruimte voor mij. De papieren voor het huurcontract werden in orde gemaakt en daarna kon ik mijn spullen verhuizen. Ik werk nu al een tijdje vanuit dat kantoor en het is een erg fijne werklocatie!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.