Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Interieuradvies in Eindhoven

Ik heb net mijn eigen huisje gekocht in Eindhoven. De stijl en de inrichting was niet echt mijn ding, maar ik zag er veel potentieel in, dus had ik besloten het huisje te kopen. Aangezien ik het inrichten van het interieur wat onderschat had, heb ik iemand ingeschakeld om me bij te staan en om me interieuradvies te geven. Mijn interieuradvies Eindhoven wist direct wat we konden veranderen in mijn woning en hoe we ervoor konden zorgen dat alles goed samen paste en hoe we accenten konden leggen in mijn interieur. Haar ideeën waren echt goed, ik had er zelf niet kunnen opkomen, maar was er wel volledig mee akkoord. Er werd ook rekening gehouden met mijn eigen stijl en smaak, zodat ik me volledig thuis zou voelen in mijn woning. Haar advies viel aldus in de smaak.

Hoe ben ik terecht gekomen bij mijn interieuradviseur?
Ik ben bij mijn interieuradviseur terecht gekomen via www.burobas.nl. Via mail heb ik voor het eerst contact met hen opgenomen en zo hebben we nadien samen de mogelijkheden bekijken van mijn woning. 
Ik ben zeer tevreden van hetresultaat en ik ben ook blij dat ik met hen contact heb opgenomen. Zonder hen had mijn interieur er nooit zo mooi, stijlvol en gezellig uitgezien. Ik voel me nu echt thuis in mijn huisje.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.