Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Hippe Nubikk sneaker

Onlangs heb ik voor mijzelf een hele leuke hippe Nubikk sneaker aangeschaft. Wat ik belangrijk vind aan schoenen is dat zij een perfecte pasvorm hebben en dat de schoenen comfortabel zitten. De schoenen van dit merk voldoen daar precies aan. Het voor mij soms best wel moeilijk om schoeisel te kopen. Dit komt doordat ik steunzolen nodig heb. deze steunzolen passen niet in iedere schoen. Het schoeisel van dit merk hebben een uitneembare voetbed, waardoor ik mijn steunzolen hier wel in kan plaatsen. De kwaliteit van het schoeisel is ook heel erg goed. Ik heb voor een witte  leren buitenkant gekozen met perforaties en studs.

Groeiend merk

Het merk van de Nubikk sneaker bestaat sinds 2012. Dit is nog niet heel erg lang, maar hij is in de jaren flink gegroeid. Dit zowel nationaal als internationaal. Dat is ook niet zo gek, de schoenen zijn ook heel erg fijn en mooi. Wanneer jij deze producten wilt kopen, dan raad ik jou aan om dit bij: Van Bommel schoenmode te doen. Dit bedrijf heeft een website met een heel groot assortiment aan schoeisel. Dit van diverse merken. De website heeft een thuiswinkel waarborg en heeft een hele goede service. Ook worden de artikelen nog eens snel geleverd.

 

 

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.