Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Fysio Leidsche Rijn

Het inschakelen van fysio Leidsche Rijn is zeer zeker aan te raden wanneer je klachten hebt. Je hebt immers maar een lichaam en daar dien je zuinig op te zijn toch?

Logo-fcu

Zo had ik afgelopen week enorm veel last in mijn rug, zo erg dat ik niet meer in staat was om te gaan werken. Door een afspraak te maken met de huisarts is het duidelijk geworden dat het inschakelen van een therapeut het beste is wat we konden doen. Dit heb ik dan ook direct geregeld waardoor ik bij hun terecht ben gekomen. Hier wist ik in ieder geval zeker dat een behandeling ondergaan het belangrijkste is voor mijn lichaam. De eerste behandeling welke ik vorige week gehad heb was dan ook niet bepaald prettig…

Al met al heb ik nu de tweede behandeling mogen ondergaan en ben dan ook zeer tevreden over de goede service wat ze verleend hebben! Mijn rug is een stuk prettiger als dat het ooit is geweest, tevens ook het feit dat ik afgelopen week de eerste keer weer ben begonnen op het werk!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.