Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Een natuurlijke haarverzorging is het beste!

Naar de kapper gaan is op zich niet erg. Echter hebben ze de vorige keer mijn haren verprutst. Het kan natuurlijk wel eens gebeuren maar als ik altijd al met natuurlijke haarverzorging heb rond gelopen kan ik niet zomaar andere producten gebruiken. Hier baalde ik zo enorm veel van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een andere kapper! Ik zat er niet op te wachten dat dit mij nog een keer zou gebeuren waardoor ik hoopte snel een andere kapper te  vinden zodat ik alsnog mijn haren kan laten doen. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Thamara Jane hairfashion. Hier is het namelijk mogelijk om wel degelijk met goede producten te werken zodat het haar niet beschadigd kan raken.

kapsalon-4-300x200

Ook in de kosten hoef ik me bij hun geen zorgen te maken aangezien het hier een stuk goedkoper is als wat ik voorheen heb betaald. Ook nog eens voor hetzelfde product ook! Zo heb ik van de week bij hun een afspraak gehad en hun konden direct zien dat mijn haren zijn beschadigd. Door dit kosteloos op te lossen heb ik het gevoel dat ik nu wel een keer goed geholpen ben!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.