Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Durea pump is prachtig!

Schoenen… Je kan er als vrouw nooit genoeg hebben. Ik heb een voorliefde voor hakken en ik heb nu een nieuwe Durea pump. Ik wilde deze pump al een langere tijd hebben en had dan ook moeite om ze te weerstaan iedere keer dat ik ze zag. Ik koos er voor om te stoppen met mezelf kwellen en de Durea pump toch te kopen. Ze lopen heerlijk, en zijn prachtig!

van bommel logo

Geen zitschoenen

Ik heb een echte schoenenverslaving, en heb dan ook een aantal paar zitschoenen. Dit zijn hakken die zo oncomfortabel lopen dat je ze alleen aantrekt als je de hele tijd kan zitten. Ik heb dit met een aantal paar schoenen en was bang dat dit bij mijn Durea pumps hetzelfde zou zijn. Totdat ik ze binnen kreeg. Ik had ze besteld op de webshop van Van Bommel. Ik kreeg ze ’s middags binnen en heb er tot ’s avonds laat zonder pijn op gelopen, perfect dus! Ik hou ervan om op hakken te lopen, en kan dan ook iedereen aanraden die begint met hakken om een paar Durea pumps te kopen, ze lopen heerlijk. Ze zijn zeker de moeite waard en ik kan er van genieten om er op te lopen!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.