Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

De beste koop: wijn aanbiedingen voor de lente!

Wanneer ik dit schrijf is het april. De lentezon breekt langzaam maar zeker door het wolkendek heen en voorzichtig stromen de eerste terrasjes alweer vol. Mijn brievenbus puilt uit met folders vol de beste wijn aanbiedingen. Ik zie door de bomen het bos niet meer -en ik heb ook helemaal geen zin om naar de winkel of slijter te rijden-, dus besloot ik gewoon simpelweg eens op mijn laptopje te bekijken waar je nu precies de beste wijn aanbiedingen kan vinden. Zo gezegd, zo gedaan en in no-time was ik beland in een webshop boordevol wijnen waarvan ik niet kan wachten om ze te proeven. En natuurlijk voor een scherp prijsje.

goedkope wijn
Goedkope wijnen online bestellen

De kunst is om de lekkerste wijn zo goedkoop mogelijk te krijgen natuurlijk. In tegenstelling tot bij de slijter, waarbij je vaak geholpen wordt door een verkoper die je een zo duur mogelijke wijn probeert aan te smeren, word je online niet gestoord. Bovendien kun je gemakkelijk filteren op prijs, waardoor je in één oogopslag de beste aanbiedingen op je beeldscherm hebt. Omdat zonnetje op het punt stond om door te breken, ging ik uitsluitend op zoek naar witte wijnen. Ik kwam al snel uit bij de Barockhaus Mosel Riesling 13; een wijntje voor nog geen 5 euro. En wat blijkt? De wijn is hartstikke lekker. Maar dan ook echt hart-stikke lekker. Ik heb er zeker een nieuwe favoriet bij. En daarvoor had ik helemaal geen verkoper of dikke bankrekening nodig. Probeer het ook eens en wie weet vind je net als ik ook je nieuwe favoriete wijn!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.