Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Dartflights en mijn broer

Mijn broer heeft wel honderden dartflights, no kidding. Hij is een fervent darter, ik denk dat ‘ie er wel drie uur op een dag mee bezig is. Hij is dan ook niet zomaar een darter, hij is bijna een professional darter. Hij verdient er al goed geld mee en het ziet ernaar uit dat hij alleen nog maar bekender gaat worden. Zo ontzettend leuk. Heel lang wist ‘ie niet precies wat ‘ie moest doen met zijn leven. Hij dacht altijd alsof hij een mislukkeling was, wat ik erg zielig vond, want dat was ‘ie totaal niet, hij zat er gewoon niet helemaal lekker in. Ik denk dat iedereen wel ergens goed in is, maar dat je alleen de tijd moet nemen om dit te ontdekken. Ik heb nu een nieuw setje dartflights voor hem gekocht, terwijl ik weet dat ‘ie er al honderden heeft, maar leek me toch leuk, om hem te ondersteunen. Volgende week wordt hij 23 en dan gaan we even een flink feest vieren. Ik heb er zin in. Hij gaat in de tuin een groot feest houden en ik denk ook dat het lekker weer wordt.

header_205

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.