Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Acupunctuur Amstelveen gezocht

Doordat ik er een beetje klaar mee was om constant met hoofdpijn rond te lopen heb ik maar een afspraak gemaakt bij de huisarts. Hier werd dan ook gelijk verteld dat ik teveel stress heb waardoor deze klachten ontstaan. Op zich heeft ze hier wel gelijk in maar ik zie liever een oplossing om van deze hoofdpijn af te komen. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar handige tips om te gebruiken kwam ik terecht op de website van acupunctuur Amstelveen. Beter bekend als Praktijk Acupunctuur Amstelveen. Hier was het mogelijk om door middel van naalden er goed voor te zorgen dat de hoofdpijn of andere klachten sterk verminderen. Wel zo prettig om te weten dat je met behulp van naalden op de juiste positie je hoofdpijn kan verminderen.

logo-acupunctuur

Doordat ik bij hun een afspraak heb gemaakt om een behandeling te ondergaan kon ik hier gelukkig diezelfde dag er nog terecht. In het begin was ik nogal angstig maar achteraf gezien ben ik hier maar al te blij mee dat ik het heb gedaan. Mijn hoofdpijn is vrijwel verdwenen! Dit dankzij een paar naalden, stom he?

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.